Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

   Κύριε Υπουργέ!

   Σκοπός της παρούσας ΔΕΝ είναι να σας συγχαρώ και να σας ευχηθώ για την ανάληψη των καθηκόντων σας, αλλά να μην αφήσω την μακαριότητα, τον εφησυχασμό, τα επινίκια και την προσωπική σας χαρά για την υπουργοποίηση να ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ της εξουσίας και να επωάσουν, για μία ακόμη φορά, το ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ που εμφωλεύει ΣΕ ΟΛΑ τα κέντρα της Δικαιοσύνης εκφυλίζοντας τον θεσμό, ευτελίζοντας το ιδανικό και μετατρέποντας την απονομή του Δικαίου σε μηχανισμό καταπίεσης, αλλοτρίωσης, εκμετάλλευσης και ικανοποίησης συμφερόντων και προσωπικών φιλοδοξιών!

   Με την ανάδειξή σας στον θώκο του Υπουργού Δικαιοσύνης είναι σίγουρο ότι τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ θα σας πλευρίσουν, οι ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ θα σας πολιορκήσουν, οι κατ’ επάγγελμα ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ θα σας ξεσκονίζουν, οι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ θα σας πλησιάσουν, οι ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ θα σας γλύψουν, οι ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ θα κατασκηνώσουν στον υπουργικό σας περίγυρο και οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ θα ερευνούν τα «μέσα και τα έξω» σας για να βρουν διόδους και ευκαιρίες να ξεπουλήσουν το σαρκίο και την υπόληψή τους σε τιμή ευκαιρίας ...
   Η υπερτριακονταετής θητεία μου στην υπηρεσία της Θέμιδας και μάλιστα, στην Ισταμένη Δικαιοσύνη, αλλά και το βαρύ άγος που μου επεφύλαξε η Ειμαρμένη κοντά στην δύση του βιολογικού και επαγγελματικού μου κύκλου, μου δίνουν την «ΣΟΦΙΑ» της εμπειρίας, πλουτίζοντας την γνώση, ώστε να έχω την δυνατότητα να κοιτάξω κατάματα την ΝΕΜΕΣΗ χωρίς ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ, αλλά χωρίς και να ελπίζω ...
   Σεις οι πολιτικοί, εμείς οι Νομικοί και όλοι οι πολίτες μαζί ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ γιατί, με τον τρόπο του ο καθένας, βοηθήσαμε ουσιαστικά και τυπικά να οικοδομηθεί ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ που τρέφεται από την δική μας αδιαφορία, την δική σας συνηγορία και των πολιτών το βόλεμα και την υποταγή, ώστε αφού γιγαντώθηκε, ρίζωσε και φούσκωσε να λειτουργεί αυτόνομα, δυναστικά, καταπιεστικά, άτιμα και διεφθαρμένα σε βάρος του ΔΙΚΑΙΟΥ, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
   Γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη σήμερα, είναι ΟΛ’ ΑΥΤΑ κι ακόμα περισσότερα, με τις φωτεινές εξαιρέσεις των εντίμων λειτουργών της να υπάρχουν, για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα !
   Η εξουσία που εμπιστεύθηκε ο λαός στον θεσμό της Δικαιοσύνης ΔΕΝ ασκείται για να απονέμεται, πράγματι, Δικαιοσύνη, αλλά για να εκδίδονται αποφάσεις και θέσφατα, προικοδοτημένα με την ισχύ της άνευ όρων εκτέλεσής τους, που ικανοποιούν συμφέροντα, υπηρετούν σκοπιμότητες, βολεύουν «ημετέρους», εκμεταλλεύονται τον πόνο και το δάκρυ, εκποιούν την ατομική ελευθερία, ρευστοποιούν την προκλητική ατιμωρησία των ισχυρών και στοιχίζονται απόλυτα και καταλυτικά με την διαπλοκή και την διαφθορά!
   Οι τηλεφωνικές συνδιασκέψεις, η θεωρεία των «παραπλανηθέντων», Υπουργών και η επιλεκτική έρευνα του «παραδικαστικού», που έγινε για να καλύψει το ΒΑΡΥ πυροβολικό της διαπλοκής και της διαφθοράς, είναι μόνον η κορυφή ενός παγόβουνου, που το χρώμα του είναι ΜΑΥΡΟ, γιατί τα υλικά του είναι η ΛΑΣΠΗ και ο ΒΟΡΒΟΡΟΣ!
   Και σ’ αυτή την διαδικασία που γέννησε και έθρεψε την ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των δικαστών και των Εισαγγελέων, ΟΥΔΕΙΣ αντιστάθηκε!
   Οι Δικηγόροι και οι Σύλλογοί τους αναλώθηκαν και αναλώνονται σε δημόσιες καταγγελίες γενικόλογες και ανούσιες, αλλά ΠΑΝΤΟΤΕ υπό τον βρόγχο της δημοσιοποιούμενης παρακμής της Θέμιδας....
   Οι πολιτικοί άλλοτε γιατί βολεύονταν από τους «πρόθυμους», που συνωστίζονται στους διαδρόμους των κομματικών παραμάγαζων ή στα ιδιαίτερα γραφεία των κομματόσκυλων και άλλοτε γιατί και οι ίδιοι έψαχναν και ψάχνουν για «μαξιλάρια» επιρροής στα τεμένη της, ουδέποτε ήθελαν, πραγματικά, ουσιαστική Δικαιοσύνη και ποιοτικούς δικαστές και εισαγγελείς, παρά μόνον «λειτουργούς» με εύκαμπτη σπονδυλική στήλη, ή, εντελώς ασπόνδυλους, αλλά με παραγωγικούς σιελογόνους αδένες, για να μετατρέπουν τις επιθυμίες, τις εντολές και τις άνομες βουλήσεις τους σε ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !!!
   Στα «ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ» του τόπου, όπου οι νικητές του διχασμού ήθελαν και επέβαλαν ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ κράτος και ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΗ εξουσία, παρά τον έλεγχο, το κοσκίνισμα και τα πιστοποιητικά κοινωνικών, φρονημάτων, υπήρχαν Δικαστές και Εισαγγελείς με .... ΑΔΕΝΕΣ αντάξιοι απόγονοι του Τερτσέτη και του Πολυζωίδη, που, μπορεί να είχαν τις όποιες πεποιθήσεις (συνήθως εκείνης της εξουσίας ...) αλλά ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ να πουλήσουν την εξουσία τους, να εξαγοράσουν την εύνοια των ισχυρών ή να υποταχθούν σ’ αυτούς!
   Ο αλόγιστος και ανορθολογικός προγραμματισμός της τριτοβάθμιας παιδείας δημιούργησε στρατιές πτυχιούχων, που αγωνιούν να «βολευτούν», δεν διστάζουν να σκύψουν και να γλύψουν και υποτασσόμενοι  στην αδήριτη και πιεστική ανάγκη της επιβίωσής τους χρησιμοποιούν μέσα και μεθόδους υποτέλειας, εξανδραποδιζονται εθελοντικά και βγάζουν στο «σφυρί» την αξιοπρέπεια και την συνείδησή τους ...
   Έτσι η είσοδος στα ιερά της Δικαιοσύνης δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια καλοπληρωμένη ΚΑΡΕΚΛΑ, που νοιώθουν ότι δεν τους ανήκει, αλλά τους έχει χαρισθεί από τους λαθρέμπορους, της αγωνίας των ανέργων, στους οποίους και παραδίδουν ΑΜΑΧΗΤΙ το σαρκίο, της συνείδησης ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!
   Ο εκμαυλισμός των συνειδήσεών τους λουστράρεται από μια  ψευδαίσθηση εξουσίας, αφού κι αυτήν την έχουν εκχωρήσει οριστικά και ανέκκλητα.…
   Το πιο οδυνηρό, τραγικό και ΑΤΙΜΟ, όμως, είναι ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι ΜΕΤΟΙΚΟΙ της ανεργίας, δεν υποτάσσονται στους αφεντάδες της κοινωνίας, του κράτους και του πλούτου, αλλά γίνονται οδαλίσκες και παραγγελιοδόχοι τω φυσικών προϊσταμένων τους, οι οποίοι τους εκπαιδεύουν με μια διαδικασία που θυμίζει οιονεί ΚΟΟΠΤΑΤΣΙΑ, για να αναπαράγουν εκ των έσω την διαφθορά και την διαπλοκή και είναι αποταμιευτική και αλάνθαστη, αφού το δέλεαρ της επιλεκτικής προαγωγής και εκλεκτικής τοποθέτησης είναι το ΔΟΛΩΜΑ των αφεντάδων της Δικαιοσύνης για να υποτάσσουν και να ελέγχουν το «νέο αίμα» με ασφάλεια και σιγουριά για την διαιώνιση και το άτρωτο του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ της Δικαιοσύνης!
   Όσο αυτή η αλυσίδα των εξαρτήσεων μένει αλώβητη και ισχυρή, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ αναβάθμισης της Δικαιοσύνης και ουσιαστικής ανεξαρτησίας των λειτουργών της είναι ΜΑΤΑΙΗ και αδιέξοδη!
   Κι αυτό, ΓΙΑΤΙ, τώρα πια, οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ είναι ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!!
   Η φυσική ηγεσία της Δικαιοσύνης αναλώνεται, ουσιαστικά, στην ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των ανομιών των πολιτικών της προϊσταμένων ή φίλων και των παρανομιών των  ΑΡΕΣΤΩΝ υφισταμένων της (!!!) κυρίως, διότι, πολλές από τις τελευταίες γίνονται, ακόμη, και κατ’ εντολήν ή με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ανοχή τους!!!
   Για να είμαστε, όμως, ειλικρινείς, σε μια κοινωνία όπου ΤΑ ΠΑΝΤΑ έχουν εμπορευματοποιηθεί και το κέρδος έχει αντικαταστήσει αξίες, ιδανικά και ιδεολογίες, ήταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να αλωθεί από τους εμπόρους και λαθρεμπόρους του «είναι» μας ΚΑΙ της Δικαιοσύνης!!
   Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι την υποκριτική εξιδανίκευση του σάπιου και του άτιμου, η απόσταση είναι μεγάλη και δυσανάλογα ανάξια της ανθρώπινης λογικής!
   Γιατί με όλη αυτή τη χυδαιότητα απλωμένη ολόγυρά μας, αυτός που αντιστέκεται και παραμένει ΟΡΘΙΟΣ αποδεικνύεται, τελικά, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ της κοινωνίας!!!
   Κύριε Υπουργέ!
   Δεν σκοπεύω, φυσικά, να αναλώσω την παρούσα με κρίσεις, επικρίσεις, κηρύγματα και αφορισμούς, γι’ αυτό  ΟΛΑ όσα σας γράφω ΔΕΝ είναι παρά μόνο απόσταγμα από συγκεκριμένα γεγονότα και δικαστικές αποφάσεις που ΕΓΓΡΑΦΑ αποδεικνύουν τα δικά μου συμπεράσματα.
   Είναι γνωστό, ότι δεν μπορείτε (ούτε και δικαιούσθε) θεσμικά να ασκήσετε οποιαδήποτε παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, ωστόσο, όμως, το άρθρο 91 του Συντάγματος σας παρέχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δικαίωμα της άσκησης Πειθαρχικής Αγωγής κατά δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που παρακάμπτοντας τις αποφάσεις τους, προκαλούν το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα ...
   Άλλωστε και σύμφωνα με το άρθρο 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας έχετε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ είτε να παραγγείλετε απευθείας στον αρμόδιο Εισαγγελέα την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για κάθε αξιόποινη πράξη, είτε να ζητήσετε από τον Εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου να παραγγείλει την διενέργεια κύριας ανάκρισης.
   Αυτές οι δύο αρμοδιότητες που σας παρέχει το Σύνταγμα και η Ποινική Δικονομία είναι ΑΡΚΕΤΕΣ για να οδηγήσουν στην έναρξη, τουλάχιστον, μιας διαδικασίας ουσιαστικής κάθαρσης της Δικαιοσύνης, στην πορεία της οποίας, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ότι το κουβάρι θα ξετυλίγεται αφού η σχετική δημοσιότητα θα δώσει την δυνατότητα και την τόλμη σε κάθε πολίτη, που ζει και βιώνει την ΚΑΚΟΔΙΚΙΑ των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών να καταγγείλει και να αποδείξει τα όσα έχει υποστεί...
   Όσο, όμως, συντηρείται μια κατάσταση σκότους, ΖΟΦΟΥ, σιωπής και ΑΤΟΛΜΙΑΣ, το καζάνι, θα βράζει και, όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου, θα εκραγεί με απρόβλεπτες και καταλυτικές συνέπειες όχι μόνον για τον χώρο της Δικαιοσύνης, αλλά, κυρίως, για όλους εκείνους που ήξεραν και ΔΕΝ μίλησαν, που μπορούσαν, αλλά ΑΔΡΑΝΗΣΑΝ, που είχαν χρέος να τολμήσουν και ΔΕΙΛΙΑΣΑΝ, που έπρεπε να ευαισθητοποιηθούν και εκώφευσαν, που ώφειλαν να καταγγείλουν και ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ!!!
   Οι προκάτοχοί σας, κύριε Υπουργέ, όχι μόνο παρέμειναν αδρανείς και ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ, αλλά δεν είχαν ούτε την στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία να απαντήσουν σε επώνυμες καταγγελίες και αναφορές πολιτών και αδικουμένων.
   Είναι (κι αυτό) ΔΕΙΓΜΑ του ότι η ΣΑΠΙΛΑ, η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ και η ΠΩΡΩΣΗ έχουν υιοθετηθεί από την Πολιτεία και τους πολιτικούς, που δεν αφήνουν να τους αγγίξει ΤΙΠΟΤΑ!!!
   Αλλιώς ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ γιατί π.χ. ο άμεσος προκάτοχός σας Ν. Δένδιας   ΣΙΩΠΗΣΕ, ΑΔΡΑΝΗΣΕ, ΚΩΦΕΥΣΕ και ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ, όταν πριν λίγους, μόλις μήνες σε επίσημα δημοσιευμένη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποδείχθηκε ότι το 54% του ΛΑΟΥ, ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ!!!
   ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ !!!
   Απορίας άξιο είναι (ή, μάλλον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!) ότι η φυσική ηγεσία της Δικαιοσύνης, με πρώτο και καλύτερο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ΟΥΤΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΟΥΤΕ, ΚΑΝ, ΜΙΛΗΣΕ γι’ αυτό ...
   Είναι κι αυτό κατανοητό, αφού προσπαθούσε, PER MARE, PER TERRA να σώσει τον Ζαγοριανό από τα νύχια του Παπανικολάου .....
   Όπως, επίσης, «κατανοητό» είναι ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αν και πληροφορήθηκε εγγράφως συγκεκριμένα γεγονότα και πράξεις δικαστικών και Εισαγγελικών λειτουργών αν και του ζητήθηκε, επίσης ΕΓΓΡΑΦΩΣ, να καλέσει σε ακρόαση τον καταγγέλλοντα για περισσότερα στοιχεία, ΑΓΡΟΝ  ΗΓΟΡΑΣΕ....
   Όταν καταγγέλλεις, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ότι από τα γραφεία της Εισαγγελίας Εφετών ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ολόκληρος φάκελος δικογραφίας, που αποδεικνύει συγκεκριμένα γεγονότα και ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφέρεται να ψάξει και να βρει γιατί και ποιός το έκανε, η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της φυσικής ηγεσίας της Δικαιοσύνης ΚΑΙ του Υπουργού Δικαιοσύνης δεν είναι, απλά, ανεξήγητη,  αλλά είναι και ύποπτη...
   Όταν όλα αυτά τα συγκεκριμένα έγγραφα αφορούν και αποδεικνύουν την ΥΠΑΙΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ παρανόμων ενεργειών ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στο χώρο της ιδιωτικής Υγείας σε βάρος του αδικούμενου πολίτη και η Δικαιοσύνη ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ και σφυρίζει αδιάφορα, τότε η υποψία γίνεται ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!!
   Όταν η Δικαιοσύνη (Εισαγγελέας και Δικαστές του Εφετείου) εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις που αποδέχονται τις θέσεις της εταιρείας και ρίχνουν όλες τις ευθύνες στον πολίτη, χωρίς να ερευνήσουν το περιεχόμενο των εξαφανισθέντων εγγράφων, που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία παρανόμησε και το έχει ομολογήσει εγγράφως, τότε η Βεβαιότητα γίνεται ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !
   Όταν όλα αυτά, όχι, μόνον, επαναλαμβάνονται αλλά επί ΤΡΙΑ ολόκληρα χρόνια ο πολίτης, που είναι και κρατούμενος δεινοπαθεί, υποφέρει, καθυβρίζεται, μειώνεται, απαξιώνεται, εξευτελίζεται, αδικείται, καταπιέζεται και, σε πείσμα των ιατρικών αποδείξεων και εξετάσεων, παραμένει χωρίς περίθαλψη, νοσηλεία και θεραπεία, επειδή είχε το θάρρος, την λεβεντιά και την αξιοπρέπεια όχι μόνον να καταγγείλει τα φαινόμενα αυτά, αλλά και ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ συγκεκριμένους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς, τότε η διαπλοκή, η διαφθορά και η αδικία, γίνονται ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ και ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ !
   Όταν αυτός ο αδικούμενος πολίτης – κρατούμενος πάσχει από ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ που απειλεί όχι μόνο την υγεία του αλλά και την ζωή του, γι’ αυτό και το δικαστήριο (Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς) του χορήγησε προ έτους (Νοέμβρης 2008) διακοπή της κράτησής του για να νοσηλευθεί, αλλά ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ του Εισαγγελέα εκτέλεσης ΔΕΝ έχει ακόμη εκτελεσθεί και παραμένει ασθενής και αβοήθητος επί ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ, τότε υπάρχει και ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΗΘΙΚΗΣ !!!
   Όταν, μάλιστα, ο ίδιος παραπάνω Εισαγγελέας, αφού με την βοήθεια εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών του Εφετείου καθυστέρησε την νοσηλεία του και, τώρα, ένα χρόνο μετά, επιδιώκει ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ της απόφασης για την διακοπή της κράτησης, ώστε ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ η νοσηλεία του ασθενούς και κρατούμενου πολίτη, όχι για νομικούς ή ιατρικούς λόγους, αλλά ΜΟΝΟΝ διότι η ματαίωση της νοσηλείας του θα αποδείξει την «νομιμότητα» των παρανομιών που έχει υποστεί από τους δικαστικούς λειτουργούς, αλλά και θα ΩΦΕΛΗΣΕΙ την ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, κατά της οποίας εκκρεμεί Αγωγή του πολίτη για αποζημίωση, τότε, κύριε Υπουργέ, η ΣΗΨΗ και η ΑΤΙΜΙΑ είναι αυτά που επικρατούν και κυριαρχούν στον χώρο της Δικαιοσύνης !!!
   Όταν, τέλος, ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι σε γνώση τόσο της πολιτικής, όσο και της φυσικής ηγεσίας της Δικαιοσύνης και αυτοί ΑΔΡΑΝΟΥΝ και ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, τότε ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ κυριαρχείται από ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που προωθούν τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των ισχυρών, αλλά και ενεργούν χωρίς αναστολές, φόβο ή δισταγμό επειδή είναι ΒΕΒΑΙΟΙ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ !!!
   Αν θέλετε, κύριε Υπουργέ, να πληροφορηθείτε με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά, που καταγγέλλονται, ψάξτε  στα συρτάρια των προκατόχων σας και θα βρείτε έγγραφα, αναφορές και διαμαρτυρίες αναπάντητες και πεταμένες!
   Αν και πάλι αμφιβάλετε, κύριε Υπουργέ, καλέστε τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να σας πληροφορήσουν, ΓΙΑΤΙ ούτε, καν, απήντησαν στην σωρεία των αναφορών και διαμαρτυριών προς αυτούς.
   Αν, όμως, ΤΟΛΜΑΤΕ να δείτε καθαρά και ξάστερα την ΑΛΗΘΕΙΑ να ξεδιπλώνεται μπροστά σας ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙς 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς που θα δικασθεί η Αίτηση του Εισαγγελέα για την ανάκληση της διακοπής και την ματαίωση της νοσηλείας του ασθενούς και κρατουμένου πολίτη !!!
   ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ;
   Αν και εσώψυχα ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ, διατηρώ κάποια ελπίδα, ότι ΙΣΩΣ αποδείξετε την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, σε σχέση με την προηγούμενη διακυβέρνηση...
   Μέσα μου, όμως, ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ...
   ΕΙΔΟΜΕΝ.....
   Η 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ .....

Υ.Γ.: Τα στοιχεία μου και όλη η υπόθεση είναι στη διάθεσή σας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου